Voor een ziekenhuis in oost Nederland zijn wij op zoek naar een verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg.

Aantal uren: 28

Periode: bepaalde tijd - voor ca. 5 maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wat ga je doen?

Het hebben van een complexe wond bijvoorbeeld als gevolg een behandeling of een aandoening zoals diabetes is voor een patiënt vaak erg ingrijpend. Een deskundige aanpak is daarom ontzettend belangrijk. Als verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg ben jij gespecialiseerd in zorg voor patiënten met allerlei soorten complexe en chronische wonden. Met jouw kennis adviseer, instrueer en begeleid jij patiënten over de behandeling van wond- en decubituszorg. Je gaat werken op zowel de polikliniek als op de verpleegafdelingen. Je draait zelfstand spreekuur, maar werkt nauw samen met je collega-verpleegkundig consulent, medisch specialisten en andere professionals. Zijn er hulpmiddelen en verbandmaterialen nodig? Jij regelt het!

Wie zoeken wij

Wij zoeken gediplomeerd verpleegkundige met hbo werk en denkniveau. Je hebt kennis van wondverzorging omdat je de specialistische vervolgopleiding wondverpleegkundige of de cursus WCS afgerond hebt. Uiteraard ben je BIG geregistreerd. Als je al aantoonbare relevante werkervaring hebt als verpleegkundige in de wondzorg, dan werkt dat zeker in je voordeel!
Je kunt goed zelfstandig werken, maar zeker ook in teamverband. Je bent integer en hebt een groot inlevingsvermogen. Je bent communicatief vaardig. Naar patiënten én collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee over hoe je die kunt toe passen.


Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 18 juni. Stuur je actuele CV met een korte motivatie naar: info@werktijdzorg.nl onder vermelding van 'verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg. 

 

 

Terug naar overzicht

E-MAILiT