Categorie: Ziekenhuizen

Voor een ziekenhuis in Friesland zijn wij op zoek naar een diabetes verpleegkundige. Betreft een functie voor 12 uur per week voor de duur van (in eerste instantie) 1 jaar.
Ben je minder uren beschikbaar? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!

Wat ga jij doen?
Als diabetesverpleegkundige houd je zelfstandig spreekuur en begeleid je patiënten met Diabetes Mellitus. Je geeft voorlichting en advies over de behandeling van de ziekte, zelfcontrole, zelfregulatie en leert de patiënt omgaan met spuitmaterialen en spuittechnieken.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je bent BIG geregistreerd als diabetesverpleegkundige
Voorschrijfbevoegdheid is een pré
Je bent accuraat, zorgvuldig en tactisch
Je bent communicatief een uitblinker, je kunt goed luisteren, stimuleren en motiveren en je hebt een goed inlevingsvermogen
Je bent een ster in het organiseren van het eigen werk en kunt niet-alledaagse problemen zelfstandig oplossen
Hygiënisch, systematisch en ordelijk werken is vanzelfsprekend
De werkdagen zijn in overleg in te vullen
De functie kan ook gedeeltelijk worden ingevuld (bijvoorbeeld 6 uur per week)

Wat wordt er geboden?
Een eigentijdse set arbeidsvoorwaarden o.b.v. cao ZKN die bevorderend werkt voor zowel de continuïteit van de organisatie als jouw eigen tevredenheid. Het zelfstandig werken in deze functie speelt hierbij een grote factor! Je bouwt mee aan de snelle groei van een innovatieve en interessante organisatie.

Ben jij die zelfstandige diabetes verpleegkundige? En ben je op zoek naar een parttime baan naast bijvoorbeeld je huidige werk of een studie? Reageer dan zeker op deze vacature Diabetes verpleegkundige in Friesland!
Bel 0513-760033 of mail: Anette@werktijdzorg.nl

Terug naar overzicht

E-MAILiT