Voor een ziekenhuis in Drenthe zijn wij voor de duur van minimaal 6 maanden op zoek naar een operatie assistent voor minimaal 16 uur per week, maar het liefst meer.
Werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (bij 16 uur valt er 1 dag af).

Functie-eisen:
* Je bent gediplomeerd operatieassistent
* Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
* Je bent (bij voorkeur) bekend met specialismen chirurgie, orthopedie, gyneacologie, KNO en oogheelkunde. Neuro is geen must.
* Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week

Voldoe jij aan de functie-eisen van de vacature operatie assistent en Drenthe en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!
Of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan ook gerust contact met ons op.
Je kunt bellen: 0513-760033 en vragen naar Jorrit, of mailen naar Jorrit@werktijdzorg.nl.

 
Voor een dialysecentrum in Noord Nederland zijn wij op zoek naar dialyseverpleegkundigen. Startdatum en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg. Deze baan is eventueel ook te combineren met een baan elders!

Functie-eisen:
- Je hebt de opleiding dialyseverpleegkundige afgerond
- Je hebt bij voorkeur recente werkervaring als dialyseverpleegkundige, maar ben je er een aantal jaren tussenuit geweest, dan mag je ook reageren
- Je kunt zelfstandig werken en je bent alert
- Je hebt affiniteit met chronische patiënten
- Je hebt grote mate van interesse in de technische kant van het beroep

Heb jij interesse in de vacature dialyseverpleegkundige in Groningen en Drenthe? Mail jouw CV en motivatie naar anette@werktijdzorg.nl
Of heb je behoefte aan meer info? Neem gerust contact met ons op.

 
Voor verschillende ziekenhuizen in Noord Holland  zijn wij op zoek naar specialistische verpleegkundigen:

- CCU verpleegkundigen - IC verpleegkundigen -  SEH verpleegkundigen - OK medewerkers - Anesthesie verpleegkundige - NEO / Kinderverpleegkundigen - Medewerker Verkoever

Aantal uren en de exacte periode is in overleg. Voor een aantal functies is een detachering een optie. Ben je niet doorlopend of veel uren beschikbaar, maar heb je wel interesse om (een aantal) losse diensten te werken? Ook dan ben je van harte welkom. Wij bieden goede verdiensten en veel vrijheid!

Heb jij interesse of wil je meer weten over de vacature specialistisch verpleegkundigen in Noord Holland? Bel 0513-760033 of mail je CV met motivatie naar: info@werktijdzorg.nl   Contactpersoon van WerktijdZorg is: Rina Ruiter
Voor een ziekenhuis in oost Nederland zijn wij op zoek naar een verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg.

Aantal uren: 28

Periode: bepaalde tijd - voor ca. 5 maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wat ga je doen?

Het hebben van een complexe wond bijvoorbeeld als gevolg een behandeling of een aandoening zoals diabetes is voor een patiënt vaak erg ingrijpend. Een deskundige aanpak is daarom ontzettend belangrijk. Als verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg ben jij gespecialiseerd in zorg voor patiënten met allerlei soorten complexe en chronische wonden. Met jouw kennis adviseer, instrueer en begeleid jij patiënten over de behandeling van wond- en decubituszorg. Je gaat werken op zowel de polikliniek als op de verpleegafdelingen. Je draait zelfstand spreekuur, maar werkt nauw samen met je collega-verpleegkundig consulent, medisch specialisten en andere professionals. Zijn er hulpmiddelen en verbandmaterialen nodig? Jij regelt het!

Wie zoeken wij

Wij zoeken gediplomeerd verpleegkundige met hbo werk en denkniveau. Je hebt kennis van wondverzorging omdat je de specialistische vervolgopleiding wondverpleegkundige of de cursus WCS afgerond hebt. Uiteraard ben je BIG geregistreerd. Als je al aantoonbare relevante werkervaring hebt als verpleegkundige in de wondzorg, dan werkt dat zeker in je voordeel!
Je kunt goed zelfstandig werken, maar zeker ook in teamverband. Je bent integer en hebt een groot inlevingsvermogen. Je bent communicatief vaardig. Naar patiënten én collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee over hoe je die kunt toe passen.


Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 18 juni. Stuur je actuele CV met een korte motivatie naar: info@werktijdzorg.nl onder vermelding van 'verpleegkundig consulent wond- en decubituszorg. 

 

 
Voor diverse ziekenhuizen in Noord en Oost Nederland zijn wij op zoek naar  doktersassistentes. Het gaat om diensten op verschillende afdelingen.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over de opleiding 'Doktersassistente'

  • Je hebt recentelijke werkervaring en kunt zelfstandig werken

  • Aanvang: in overleg

  • Aantal uren: in overleg


Heb je interesse of wil je graag meer weten over de vacature doktersassistent(e) in Noord Nederland: tel. WerktijdZorg 0513-760033 of mail je CV en motivatie naar: info@werktijdzorg.nl

 
Voor een ziekenhuis in Noord Nederland zijn wij met spoed op zoek naar een IC verpleegkundige, voor 8 - 16 uur per week.

Functie-eisen:
- Recente werkervaring als Intensive Care Verpleegkundige
- Afgerond diploma Verpleegkundige aangevuld met het diploma tot IC Verpleegkundige
- BIG geregistreerd
- Geldig ALS (reanimatie) certificaat
- Actueel en volledig aantal accreditatiepunten (je houdt je deskundigheid op peil d.m.v. training&scholing)
- Tevens moet je in het bezit zijn van een Hepatitis B verklaring en (op verzoek) een TBC verklaring
- Kennis van protocollen, standaarden, procedures en voorschriften
- In staat om met behulp van geavanceerde apparatuur de vitale functies van patiënten te observeren, behandelen en bewaken;
- Ervaring met verpleegkundige methoden en technieken in complexe zorgsituaties
- -- Flexibele instelling, zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
- Goede communicatieve vaardigheden

Interesse of meer info? Neem gerust contact met ons op!
 
Ter uitbreiding van ons kandidatenbestand zijn wij op zoek naar ervaren anesthesiemedewerkers. Ben jij (deels) beschikbaar en heb je interesse om losse diensten of op basis van detachering te werken? Schrijf je dan nu in via onze website. Wij houden rekening met jouw wensen en beschikbaarheid. Het betreft de regio Midden en Noord Nederland.

Je inschrijving graag voorzien van een CV en toelichting (wensen en mogelijkheden).

 

E-MAILiT