Categorie: Kandidatenbank

Zoekt uw organisatie een vrolijke, representatieve, stressbestendige en betrokken medewerker, met veel ervaring binnen de zorg, die bereid is om (bij)scholing te volgen? Bekijk dan zeker deze CV!

Persoonsgegevens
Voorletter: M.
Functie: Verpleegkundige niveau 4
Ervaring: Senior
Woonachtig in gemeente: Smallingerland
Beschikbaar: Per direct, bij voorkeur 3 dagen per week op kantoortijden


Profiel
Na jaren als (wijk)verpleegkundige te hebben gewerkt was ze toe aan een nieuwe uitdaging en heeft toen een baan als bandagist gevonden. Dit vond ze een erg leuke functie, maar helaas is dit werk nu gestopt en daarom is ze op zoek naar een leuke nieuwe baan.
Zorg aan het bed wil ze niet meer, en onregelmatige diensten hebben niet de voorkeur. Verder staat ze open voor heel veel verschillende functies binnen de zorg!

'Ik ben een enthousiaste en accurate verpleegkundige die van aanpakken houdt. Als persoon ben ik een teamspeler, stressbestendig, flexibel en betrokken. Verder beschik ik over goede contactuele eigenschappen en ben ik van nature vrolijk en opgewekt'.


Relevante opleidingen en cursussen
1992                Cursus Marketing aan de Open Universiteit
1978 - 1981    MBO V, te Leeuwarden


Relevante werkervaring
2017 - 2019 Werkzaam geweest als bandagist
2006 - 2017 Werkzaam geweest als (wijk)verpleegkundige in de thuiszorg, coördinator thuiszorg en binnen een woonzorgcentrum
Vanaf 1981 tot 2017 (met tussenpozen) werkzaam geweest in een ziekenhuis op diverse afdelingen; neurochirurgie, algemene chirurgie, plastische chirurgie, obstetrie/gynaecologie, kindergeneeskunde (polikliniek) en kaakchirurgie (polikliniek)

Interesse in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met deze kandidaat? Neem gerust contact met ons op: 0513-760033 of mail info@werktijdzorg.nl

Terug naar overzicht

E-MAILiT